Relax masaža

Relax masaža je blaga, prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića.

Ubrzani tempo života izaziva neminovno gomilanje hormona stresa (kortizola) u organizmu. Povećan nivo ovog hormona može dovesti do nesanice, glavobolje, pa čak i problema sa organima za varenje. Ovaj tip masaže izaziva dobro raspoloženje, podstiče opuštanje i smatra se inicijalnim korakom u pomoći organizmu da se oslobodi hormona stresa.

Može se raditi opuštajuća masaža celog tela ili parcijalna masaža pojedinih delova tela (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica).

Masaža ima pozitivno terapijsko dejstvo. Ona opušta, a opuštenost je blagotvorna za naše fizičko, fiziološko i opšte zdravlje. Pomaže svim sistemima organau telu da optimalno obavljaju svoje zadatke i ostanu u međusobnoj ravnoteži. Masaža je korisna kao mera, ali i pomoćno sredstvo u lečenju mnogih zdravstvenih tegoba. Masaža je jedan od vidova brige o telu i zdravog načina života.

Zakažite masažu još danas

062 11 72 036

mobilnimasazer@gmail.com

Dolazimo na adresu po dogovoru!

Naše usluge

Podelite sa svojim prijateljima

Pozovite!